Mściciel / Lider Taka
Teren to polana, obok rzeczka a za rzeczką las. Wymiary 200x200.
Nagle przed tobą pojawia się tajemnicza postać. Spojrzałeś jej w oczy i ujrzałeś Rinnegana- doujutsu rikudo sennina. Złożyła szybko jedną pieczęć i pole walki zalała gigantyczna fala wody zmierzająca w twoją stronę i zmieniająca teren walki w jezioro.
Chakra: 1000000 - 30.000= 970.000
Mściciel / Lider Taka
Kiedy nasze oczy spotkały się ujrzałeś sharingana w moich oczach, szybko przywołałem jastrzębia na którym wzleciałem i uniknąłem fali Kim jesteś?
Chakra: 500.000 - 15.000 = 485000
Rikudo Sennin / Mizukage
Mam wiele imion, jednak możesz nazywać mnie mędrcem sześciu ścieżek.... nagle w twoją stronę poleciał gigantyczny wodny pocisk w którym ujrzałeś pewne kształty. Gdy chciałeś rozkazać jastrzębiowi się ruszyć, w niebie pojawił się otwór, z którego spłynęły gigantyczne ilości błota, które unieruchomiły jastrzębia.
Chakra: 970.000 - 30.000 =940.000
Mściciel / Lider Taka
Mędrzec sześciu ścieżek? Szybko wybiłem się z jastrzębia, kiedy byłem w powietrzu usłyszałeś Katon: Housenka no Jutsu. W twoją stronę poleciało 10 pocisków. Szybko wylądowałem na ziemi 30m od ciebie i coś robię.
Ch: 485.000 - 5.000 = 480.000
Rikudo Sennin / Mizukage
W ogromnym wodnym pocisku leciał dziwny ptak także posiadający w swych oczach rinnegana. Szybko z całych sił ugryzł jastrzębia w kark i odwołał go. Przede mną pojawiła się ścieżka głodnych duchów, która wchłonęła pociski housenka. Natomiast ty otrzymałeś bardzo potężny cios w twarz zadany przed ścieżkę ludzi ( mistrz w taijutsu) Mnie otoczył dziwny piasek wysypujący się z gurdy na mych plecach.
Chakra ścieżki zwierząt: 270.000
Chakra ścieżki głodnych duchów: 305.000
Moja Chakra: 944.500
Mściciel / Lider Taka
Kiedy chciał mnie uderzyć Chidori nagashi!. Pioruny odrzuciły go ode mnie, ja szybko zniknąłem i coś robię. Po chwili zobaczyłeś jak dwie wielkie kule ognia w kształcie głów smoka poleciały w niebo z lasu. Szybko pojawiłem się 50m od wszystkich i coś robię.
Ch: 480.000 - 15.000 - 40.000 = 425.000
Rikudo Sennin / Mizukage
Nagle otoczyła Cię gigantyczna kopuła z piasku i zamknęła Cię w niej. Po chwili zaczęła się zaciskać równocześnie Cię zgniatając. Ty słyszałeś tylko dziwny hałas.
Chakra: 944.500 - 50.000- 25.000= 870.000
Mściciel / Lider Taka
stoję spokojnie w kopule całkiem nieźle jednak... W jednej chwili masywna chakra susanoo rozepchała i rozwaliła twoją kopułę, stoję z zimnym wyrazem twarzy całkiem imponujące zdolności...jednak nie lubię przeciwników którzy boją się osobiście walczyć w zwarciu. Mówię idąc w twoją stronę bardzo powoli.
Ch: 425.000 - 50.000 = 375.000
Rikudo Sennin / Mizukage
Mam swój własny styl walki. Naokoło ciebie pojawiła się cała 7 (ja i 6 ścieżek) W ręce Tendo wytworzył się pręt i po chwili ruszył w twoją stronę.
Mściciel / Lider Taka
Niebo pokryły burzowe chmury, zaś w niektórych miejscach susanoo pojawiło się amaterasu, kiedy tendo zbliżył się do mnie za pomocą Entona utworzyłem kolce z amaterasu i przebiłem go, w tym samym czasie miałem już naładowaną rękę raitonem którą podniosłem do góry i krzyknąłem Chodź... W miejsce gdzie było najwięcej ciał uderzyło kirin, ja zaś byłem zasłonięty tarczą Sakenagi (3 forma susanoo).
Ch: 375.000 - 25.000 - 25.000 - 10.000 = 315.000
Rikudo Sennin / Mizukage
Gdy Tendo dobiegł do Ciebie użył potężnej Shinra Tensei, która zniszczyła kolce i w Susanno stworzyła małą dziurę. Na to czekałem... uśmiechnąłem się wrednie i wystawiłem ręce przed siebie, a technika została pochłonięta Meiton: Kyūketsukō! Kirin zostało w całości pochłonięte Meiton: Jajimento! Cała siła Kirin poleciała w twoją stronę w postaci fali uderzeniowej i wdarła się do środka przez wcześniej wytworzoną dziurę. Tendo oczywiście usunął się z drogi fali.
Chakra Tendo: 300.000- 25.000= 275.000
Moja: b/z
Mściciel / Lider Taka
Kiedy ciało wciągało kirin (to trochę trwa) ja pojawiłem się za nim i odciąłem mu głowę kusanagi naładowaną raitonem i szybko odsunąłem się gdyż kirin z zmniejszoną siłą uderzyło w niego (wątpię żeby coś z niego zostało, a susanoo znikło jak by co). Rzucam sobie bombę dymną pod nogi i coś robię, po chwili z dymu wyleciały dwie kule ognia (Gōryūka no Jutsu) w stronę Tendo. Ja stoję w pozycji obronnej a obok mnie jest dziura w ziemi.
Ch: 315.000 - 40.000 = 275.000
Rikudo Sennin / Mizukage
Nagle obwiązała Cię gigantyczna Anakonda i powstrzymała przed zaatakowaniem mnie. Ja szybko się odwróciłem i wystrzeliłem cały atak w ciebie poświęcając Anakondę. Z takiej odległości nie miałeś szansy na unik, więc oberwałeś. Przed Tendo pojawiła się ścieżka głodnych duchów i pochłonęła ataki.
Chakra ścieżki GD: 340.000
Chakra ścieżki zwierząt: 300.000 - 20.000= 280.000
Moja: b/z
Mściciel / Lider Taka
Mam włączonego eternal mangenkyou sharingana więc zanim anakonda mnie unieruchomiła użyłem chidori nagashi raniąc anakondę i ciało GD (więc kirin uderzyło w ciało i anakondę, tylko z mniejszą siłą). Szybko odskakuje za nim kirin uderzy, resztę robię tak jak wcześniej, w stronę tendo lecą dwie goryuuki, koło mnie jest dziura w ziemi a ja stoję w pozycji obronnej.
280.000 - 15.000 = 265.000